profita-de-sanantate

Trăim într-o epocă înconjurați de tehnologie, invenții de tot felul apar în fiecare zi, de la ceasuri inteligente până la facebook, tehnologia ne uimește de fiecare dată și ne face viața mai ușoara și  deseori productivă. Noi suntem generația nouă, așa că trebuie să ne adaptăm din mers și să profităm de ea cât mai mult cu putință.

Am scris anterior despre cum am reușit să slăbesc 10kg în doar două luni, m-am bucurat pentru că am primit un feedback bun. Vă mulțumesc pentru atenția acordată. In continuarea acelui articol voi încerca să-ți aduc la cunoștință câteva aplicații iOS și Android care te vor ajuta să slăbești și să-ți menții corpul cât mai sănătos.

Sunt zeci sau poate sute de aplicații din această categorie în magazinele de aplicații, dar tu ai nevoie de practic una sau două dintre ele. M-am gândit că o să-ți fie greu (sau lene) să le iei tu la încercat pe fiecare, așa că voi testa pentru tine câteva dintre cele mai bune și recomandate aplicații din sănătate și fitness.

Challenges by Nexercise  Download din AppStore si Google Play

challenges 1 challenge 2

Challenges e o aplicație foarte distractivă și te ajută foarte mult la capitolul motivație. Nu contează dacă faci curațenie sau alergi într-un maraton, aplicația îți măsoară efortul fizic, te răsplătește cu puncte și te îndruma să participi la tot felul de provocări cu prietenii tăi. E un fel rețea socială bazată pe sport înloc de statusuri. Vei primi tot felul de provocări de la prieteni, un fel de joaca tip farmville cu kilograme pierdute, nu buzunare goale. ;))

Run Keeper Download din AppStore și Goole Play

run 1 run 2

Cu siguranța e una din cele mai bune aplicații pentru alergat. Folosește GPS-ul pentru a măsura distanța, viteza și traseul parcurs. Iți dă feedback audio pentru a te informa legat de progres. Ce mi-a plăcut mult la ea e ca poți să-ți faci un playlist cu muzică în aplicație direct. Măsoară caloriile pierdute, timpul cumulat și iți ofera tot felul de sugestii pentru un antrenament cât mai eficient. Fată de prima aplicație e ceva mai pro dar foarte ușor de folosit. Folosește statisticile  din aplicație cât mai mult în favoarea ta.

Daily Yoga Download din AppStore

yoga 1 yoga 2

Yoga nu mai e un sport practicat doar de hipioți. 🙂 N-am încercat aceasta aplicație pentru că nu prea mă regăsesc eu în yoga,  dar am citit numai chestii faine despre ea. O recomand cu tărie femeilor, nu doar că te ajută în materie de fitness dar te și relaxeaza după o zi lungă de muncă și te scapă stres.

Nike+ Training Club Download din AppStore și Google Play

nike 1 nike 2

Nike+ e o aplicație genială din mai multe puncte de vedere și un antrenor personal perfect pentru fiecare dintre noi. Dacă ești începător și nu știi cum să execuți corect antrenamentele, aplicația are 100 de exerciții video special pentru ajuta să le faci corect. Aplicația e concepută de cei mai buni antrenori de fintess de la Nike, deci cu siguranță vei fi pe mâini bune.

Ultima aplicație de recomandat ar fi una pentru nutriție. Există și așa ceva, chiar foarte multe, dar mi se pare puțin absurd să folosești o aplicație care să te ajute să mănânci corect. Cu toții știm că pentru a slăbi cât mai mult și să ne menținem sănătosi, trebuie să echilibrăm mesele din timpul zile, să nu  mâncăm prea gras, să-i oferim corpului vitaminele necesare și să ne odihnim cât mai mult.

Sper ca aplicațiile pe care ți le-am recomandat să te ajute in lupta cu kilogramele si să te motiveze pentru a începe un stil de viață sănătos. Dacă ai vreo experiență cu alte aplicații nu ezita să ne spui și nouă într-un comentariu cum te-a ajutat sau ce are în plus față de cele menționate mai sus.

Ai găsit acest articol util?  Te rog să-l împărtășești și cu prietenii tăi.

Iți mulțumesc!