Deschid aceasta rubrica deoarece sunt pasioanata de design interior si pierd destul de mult timp pe “pinterest” si alte siteuri de specialitate unde vad o gramada de imagini minunate cu apartamente si case dragut mobilate.

Tin minte ca acum un an, cand ne-am mutat in casa noua, stateam ore intregi sa caut idei pentru decorarea cuibusorului nostru. Era o placere sa ma uit peste imagini cu decoratiuni interioare de unde ma si inspiram, dar ne-a luat destul de mult timp sa alegem mobila, drept dovada nici acum nu e mobilata complet si ne lipsesc destul de multe, zic eu… Dar nu e graba, poate pana se marita Eva va fi gata si casa :))

Ei bine, m-am gandit sa postez saptamanal niste poze dragute de unde te poti inspira daca esti in perioada aceea de pregatire a noii locuinte sau daca vrei sa faci ceva schimbari de decor, ori pur si simplu iti place sa iti delectezi privirea cu ceva frumos si poate inspirational.

Sa incepem cu cateva idei pentru dormitor, camera unde petrecem cel mai mult timp. Eu ador mobila clasica pentru ca nu se demodeaza niciodata, drept dovada dormitorul meu si nu numai este mobilat in stil clasic. Imi plac incaperile luminate cu nuante de culori deschise sau combinatii colorate cat mai indraznete ( eu in dormitor am ales auriu, bej si visiniu).

Te las cu cateva imagini deosebite.

e72cf63b1024f115ece6c9426e82ecb7

 

2

3

4

5

6

7

8

9

12

10

11

13

14

15

16

17