Lentilele de contact sunt optiunea ideala pentru inlocuirea ochelarilor: Sunt confortabile si usor de manevrat.

Ele ofera libertatea de a face tot ce vrei. Fie sa faci sport, sa iesi cu prietenii sau sa arati stralucitor la o petrecere cu machiajul dorit.

Lentilele de contact ofera o vedere naturala, cu un camp vizual nelimitat, fata de ochelari, al caror camp vizual este limitat de dimensiunea lentilelor.

Primul pas pe care trebuie sa il faci daca iti doresti sa porti lentile de contact, este sa iti vizitezi oftalmologul sau optometristul pentru a-ti stabili dioptriile necesare.

Dupa care, iti alegi lentilele de contact cu ce timp de utilizare doresti. Ele pot fi de unica folosinta si atunci le porti ocazional iar dupa fiecare purtare le arunci.

Sau  poti alege ca si mine,  varianta flexibila cu purtare de o luna de zile cu care poti sa si dormi.
Mai mult decat atat, daca vrei sa iti accentuezi sau sa-ti schimbi culoarea ochilor, poti sa alegi lentilele colorate cu dioptrie.
Intretinerea lentilelor de contact este foarte simpla. In afara de solutia specifica lor, nu mai ai nevoie de nimic.

Important este ca atunci cand le porti sa folosesti si niste lacrimi artificiale in cazul in care ti se usuca ochii.

Pentru mine, lentilele de contact sunt alegerea perfecta atunci cand merg la un eveniment si nu vreau sa port ochelarii.

Tin sa le multumesc celor de la Zoom Optic Piatra Neamt  pentru ajutor, acolo vei putea proba lentilele de contact pentru corectie inainte de a le comanda.

kisses!