Este destul de inestetic sa vedem unghii roase sau rupte la mana unei femei si pentru ca nu intodeauna detinem timp pentru a ne face fel de fel de tratamente la saloane, vin astazi cu cateva tratamente homemade de intarirea unghiilor.

1- Amesteca o lingurita de miere de albine cu un ou crud si 2 linguri de lapte caldut. Pune-ti unghiile la inmuiat in amestecul obtinut timp de 10 minute, dupa care clateste-le cu apa calduta.

2- Amesteca doua linguri de ulei de masline ci zeama de la o jumatate de lamaie. Incalzeste acest amestec si lasa unghiile la inmuiat timp de 10 minute, in fiecare seara timp de 7 zile. Acest tratament ajuta si la cresterea mai rapida a unghiilor.

3- Maseaza-ti unghiile cu vitamina A sub forma de ulei. O poti gasi in orice farmacie

4 – Amesteca o lingura de ceai de tei impreuna cu cateva picaturi de vitamina E, cu amestecul rezultat iti vei masa unghiile in fiecare seara timp de 7 zile

5- Maseaza-ti unghiile cu ulei de ricin, insista la radacina unghiei. Lasa la actionat timp de o ora, dupa care clateste cu apa calduta.

6- Freaca zilnic unghiile timp de o saptaman cu zeama de lamaie. Pe langa faptul ca zeama de lamaie intareste unghiile, le si albeste.

7- Aplica seara ulei de migdale pe unghii si acopera-ti mainile cu manusi din bumbac peste noapte

P.S: Nu folositi pe perioada tratamentelor lac de unghii