Hey!

A trecut ceva timp de cand nu am mai scris pe blog, dar saptamanile acestea m-am ocupat intens de nunta mea, care va avea loc in luna august, anul acesta.
Acum cateva zile am fost in cautarea rochiei de mireasa. Dupa multe cautari si probe, intr-un final am gasit rochia perfecta (gasisem doua rochii pe gustul meu, dar m-am rezumat la una 🙂 ).
Nu ma gandeam niciodata ca este asa de greu sa iti cauti rochia de mireasa si culmea e ca l-am luat si pe logodnicul meu in cautarea ei :).
Probabil veti spune ” dar a vazut rochia? nu e bine!!” cum mi-a spus si mama de altfel, ei bine eu nu sunt superstitioasa si cine altcineva in afara de viitorul meu sot sa imi dea un sfat bun in alegerea perfecta?
Pentru completarea tinutei mai ramane sa imi caut pantofii (dar nu e greu pentru ca stiu deja de unde as vrea sa-i iau) si accesoriul de par. Dupa asta, mai ramane sa impart invitatiile (poate e cam tarziu, dar m-am hotarat destul de greu si la ele) si sa mai vorbesc inca odata cu cei care imi orneaza sala.
Ziua nunti se apropie cu pasi repezi, iar inainte mai trebuie sa organizez ziua de nastere a micutei mele care va fi pe 7 august. Acum ma ocup si de deschiderea propiului atelier de creatie care va avea loc la inceputul luni iulie, deci am o gramada de treaba :).
Abia astep cele doua vacante, dupa toata aceasta perioada incarcata. Una va fi alaturi de prieteni si copilul meu, iar alta va fi mult asteptata luna de miere.

Cam atat pentru azi, va pup!