Saptamana trecuta am avut niste zile de foc: am lucrat la 3 rochii de mireasa in 5 zile pentru o expozitie care a avut loc in weekendul trecut. Totul a mers perfect, lucrurile bune si frumoase pana cand am intrat in panica de timp! Simteam ca nu voi reusi sa termin rochiile la termen si ca nu vor iesi exact cum vreau eu. Am brodat de mi-am perforat degetele la propiu, dar a meritat efortul! La final am avut niste rochii reusite.

Probabil te intrebi ce legatura are povestioara aceasta cu imperfectiunile tenului… Ei bine, are o legatura importanta! Din cauza stresului mi-au aparut cosuri pe ici si pe colo, care ma enervau la maximum cand ma uitam in oglinda.  Spre bucuria mea, am si gasit solutia perfecta de a le vindeca (nu-ti imagina ca e acea varianta de a le sparge si da cu o tona de fond de ten! 🙂 ). Am sunat-o pe Oana Turcu, specialista in problemele cu tenul si mi-a recomandat cateva remedi pentru tipul meu de ten. Mai jos va ofer o lista cu produsele folosite in vindecarea rapida a cosurilor.

Lapte demachiant propolis – utilizat dimineata si seara.

Lotiune tonica propolis – utilizata dimineata si seara.

Gel scrub ten gras – utilizat zilnic seara, dupa laptele demachiant si lotiune.

Crema ph5 – aplicata dimineata
Crema propolis – aplicata seara.
Biomasca cu namol – aplicata de 3 ori pe saptamana
Masca biogel – aplicata de 3 ori pe saptamana
La mine observ ca tratamentul isi face destul de repede efectul. Ce-i drept, nici nu am prea des probleme de genul. In cazul in care ai un ten cu probleme, iti recomand sa o contactezi personal pe Oana Turcu

Produsele folosite sunt de la Ardes Cosmetici.

Sper sa va fie de ajutor articolul!