images-1

 

Luni este prima zi a saptamanii, este ziua in care ne dezmeticim dupa weekendul relaxant.

Ziua in care “incep” promisiunile (de luni ma apuc de dieta, de luni invat pentru examene, de luni ma duc la sala, de luni bla bla bla…) si din cate am observat, ziua pe care muuulti o urasc.

De ce sa urasti asa zi? Ar trebui sa vedem partea frumoasa a zilei de luni, cu aceasta zi incepem o saptamana plina de realizari, ne ajuta sa trecem dintr-o stare lenesa in una activa, ne pregateste pentru un stil de viata mai bun (daca ar fi sa ne tinem promisiunile facute ” de luni” ) si multe alte lucruri frumoase.
Pentru mine luni, e un nou inceput in care mi se ofera sansa sa termin ceea ce am am avut de facut saptamana trecuta (cred ca multi dintre noi ramanem cu lucruri neterminate la sfarsitul saptamanii si abia asteapta ziua de luni ca sa le poata rezolva) si sa incepa altele noi care ma ajuta incet,incet la realizarea visului meu.

Luni imi planuiesc cu calm restul saptamanii si tot luni consider ca am o gramada de timp pentru a le face pe toate :).

Dupa parerea mea, vineri ar trebui sa fie cea mai enervanta zi, pentru ca atunci ma grabesc sa termin lucrurile pentru saptamana care a trecut si imi dau seama ca a trecut asa repede timpul in cat parca nu as fi avut timp de nimic… Dar fiecare vede diferit lucrurile 🙂 ( normal ca  cel mai mult iubesc weekendurile :)) !! )

In concluzie si luni poate fi o zi iubibila 🙂

images
Voi ce parere aveti despre ziua de luni?