In seara aceasta, incercand sa ma rup de realitatea crunta in care traim de cateva zile, gandul imi zboara departe… la copilaria mea, la anii mei de liceu, la prima relatie, la anii mei de studentie, la prima mea dragoste adevarata, la cea mai tare experienta din viata mea, la perioada maternitatii, la nunta de vis, la cariera pe care mi-am construit-o si la prezent…ย Ma gandesc la lucrurile bune din viata si ma simt binecuvantata.

Ma intreb in continuare cine am fost, cine am ajuns si mai ales cine voi fi in continuare?

Te-ai intrebat vreodata cum o sa fie viata ta peste 2 ani, 5 ani, 10 ani?

Eu am facut-o in seara aceasta si a venit in momentul in care ma uitam cu nostalgie la niste poze din trecut. De ce nostalgie? Pentru ca parca acum am realizat cat de repede trece timpul si cum poti pierde totul intr-o clipa. Nu as da nimic pe lume pentru ceea ce am, sunt fericita si multumita de felul in care am ajuns, dar… Am momente in care parca as mai da putin timpul inapoi macar pentru 5 minute, sa retraiesc veselia copilariei cand ma jucam cu papusile in fata blocului impreuna cu vecina mea Miruna sauย “Ratele si vanatorii” in fata portii la bunica.
As vrea sa retraiesc emotia din clasa I cand am devenit eleva. As mai retrai peripetiile liceului (si am multe… poate o sa povestesc altadata cu drag). As retrai momentul cand am simtit ca sunt in sfarsit libera sa fac (aproape) ce vreau, atunci cand m-am mutat in Bucuresti pentru facultate. As mai retrai fluturii iubiri de la inceputul unei relatii (se pierd dupa 3 ani, dar iubirea niciodata ๐Ÿ˜‰ ). As mai retrai cu mare drag perioada Next Top Model unde am invatat multe si tot asa.

Vreau sa evidentiez faptul ca trebuie trait momentul, sa profitam la maxim de orice minut, de orice experienta si sa ne bucuram de ea. Timpul nu se mai poate da inapoi, de acea ar trebui sa facem lucrurule care ne plac, sa facem ceea ce ne reprezinta si sa nu regretam nimic. Poate multi avem regrete, dar din ele am invatat ceva si ne va ajuta in viitor.

Nu stiu daca e posibil in totalitate sa ne construim viitorul perfect, dar atat cat depinde de noi, eu zic sa il facem pe placul nostru. Ceea ce faci acum conteaza pentru viitorul tau chiar daca poate nu iti dai seama.
Nu sta intr-un mediu in care nu iti place, nu iti fie teama sa incerci lucruri noi! Ai curajul sa fi TU in societatea in care traim!

Eu ma pun la som cu gandul asta: oare cum o sa fiu eu peste 10 ani daca continui sa fac ceea ce imi place?
Si chiar imi place cum voi deveni! ๐Ÿ™‚

Tu la ce concluzie ai ajuns?