Stim cu toate ce inseamna sa ai o geanta mare, plina de lucruri de care probabil nici nu ai nevoie. Pe langa faptul ca e grea de te doare mana, te enervezi atunci cand ajungi in fata usi in timp ce stai sa iti cauti cheile de la casa, zdranganind continuu in geanta si tot nu dai de ele…

Cu ocazia asta m-am gandit sa-mi organizez lucrurile din geanta.

Am optat pentru o geanta bine compartimentata, unde imi pot pune la indemana lucrurile pe care le folosesc cel mai des ( cheile de la masina, telefonul si cheile de la casa). Restul, cum ar fi cosmeticele, tableta si ochelarii de vedere sau soare, le pun in suporturi special create pentru ele.

Nu are rost sa caram o multime de lucruri in geanta, asa ca va sfatuesc si pe voi sa faceti o curatenie totala in ea si sa o ” umpleti ” doar cu lucrurile de care aveti nevoie.

Eu am mereu in geanta (exceptand situatia in care merg la un eveniment si am un clutch), un balsam de buze, un ruj nude si unul de o culoare “traznita”, o pudra translucida, un blush si o pensula pentru aplicarea blushului ( toate acestea merg intr-un portfard), un parfum,  ochelarii de vedere altfel as fi “moarta” fara ei,  portofelul, cheile de la casa, cheile de la masina si tableta.

securedownload

Voi ce aveti mereu in geanta? Va pup!