Intr-o zi cu soare, am primit un e-mail din partea echipei Glamour, unde ma anuntau ca au inceput inscrierile pentru cea de a III-a editie “Glamour street fashion show”.

Dupa ce am citit tot ce mi-au trimis in atas, inclusiv regulamentul, m-am gandit ca merita sa ma inscriu si anul asta, doar de a retrai din nou experienta concursului (nu m-am gandit ca voi lua vreun premiu, drept dovata asa a si fost 🙂 )

Mi-am ales stilul ” luciri metalice”, un stil care mi se pare ca te scoate din anonimat.

Iata poza din concurs:

unspecified-3

Voturile au fost 50% sustinerea publicului si 50% votul juriului de specialitate.

Anul acesta am facut parte din echipa Alinei Ceusan. O cunosc de ceva vreme, dar abia acum pot spune ca ne cunoastem mai bine. Este o fata super frumoasa, atat la exterior cat si in interior.

Cu o seara inainte de eveniment ne-am intalnit toata echipa la ” Chefs Experience”( grasunul de la ” Chef la cutite”)  pentru a face cunostinta.

Pentru prima oara in viata mea am fost singura care a ajuns mai devreme :))

La cina, printre un pahar de vin si papa bun, am discutat multe subiecte interesante.

img_0026

img_0021

img_0039

In ziua evenimentului, mi-am propus sa ajung mai tarziu decat trebuia la pregatiri, ca sa fiu sigura ca imi rezista cat mai mult machiajul, coafura si picioarele 🙂

Machiajul meu a fost realizat din nou de o persoana draga mie, Florentina Naghel , Parul de George de la Evidence beauty salon si tinuta mea in mare parte a fost de la Zara.

img_0064

Pe la ora 19:00 au inceput sa se stranga invitatii. Pe la ora 20:30 a urmat defilarea, am fost nr.2 in concurs si sincer am avut ceva emotii 🙂 . Mi-a placut sa retraiesc emotiile unei defilari, din fericire ( sau nu), am scapat repede de ele deoarece echipa Alinei a fost prima in concurs.

Dupa ce au defilat toate echipele ( au fost 11 echipe), a urmat o pauza de “respiro”, unde am baut un pahar ( 2,3..) de prosecco, iar dupa am auzit prin incapere ca ” se striga castigatoarele!”

Am intrat in sala si am asteptat sa se strige cele 10 castigatoare, m-am bucurat cand am auzit ca a castigat si o fata din echipa noastra ( chiar locul 2).

Dupa eveniment, marea majoritate am mers la un local din Bucuresti, unde am continuat distractia.

Seara s-a incheiat la o prietena de a mea acasa, impreuna cu Alina, la o pizza bunicica si la un episod in reluare din ” Bravo ai stil!” E a doua oara cand m-am uitat la acea emisiune si de data asta a fost funny pentru ca ne pusesem in rolul unui jurat si comentam tinutele :))

Multumesc Alina pentru niste amintiri de neuitat!

Fetelor, Simona Balan , Andreea Elena Barbu,  Alina Boda,  Andreea Teodora Burtea, Ana Maria DraganAndreea Steliana Iancovici, Roxana IrimiaAlexandra Tiutiu si Alexandra Bulacvreau sa va spun ca sunt foarte incantata ca v-am cunoscut! Sper sa ne revedem curand 🙂

img_0047

img_0188

img_0111

img_0187

img_0105

img_0107

img_0106

img_0113

img_0212

img_0215

 

Kisses, B!