Botezul copilului reprezinta o ceremonie religioasa foarte importanta pentru familiile crestin – ortodoxe .  Multi considera botezul ca fiind numirea oficiala a copilului, chiar daca el a primit deja un nume legal si un certificat de nastere cu cateva luni inainte.

Organizarea botezului Evei, a fost foarte usoara si placuta ( imi place mult sa organizez evenimentele din viata mea) . A avut loc pe data de 27.09.2013, la biserica ” Pogorarea Sf. Duh” din Piatra Neamt, unde am avut parte de o slujba foarte frumoasa. Eva a stat cumintica in bratele nasilor pe parcursul ceremoniei. Cel mai emotionant moment pentru mine, a fost atunci cand au bagat-o in cristelnita, nu mi-am putut stapani lacrimile de emotii 🙂 .

Spre seara, de la ora 18:00, am avut frumoasa petrecere la pensiunea Balad’or din Pangarati. Aici ni s-au alaturat in jur de 100 de persoane. Sper ca toata lumea s-a simtit la fel cum m-am simtit eu, adica minunat. 🙂

Am avut parte de momente interesante pe parcursul serii, unele dintre ele cum ar fi ursitoarele, numarul de magie si anumite dansuri cu tematica. La finalul serii am mancat din tortul suuuuper bun, iar apoi ne-am luat la revedere de la invitati.

Tin sa le multumesc pentru ca au fost alaturi de noi la acest important eveniment din viata noastra.

Mai jos am postat cateva poze. Va pup!