Multe femei sunt afectate de aceste mici imperfectiuni  si cateoadata ne impiedica sa ne simtim cu adevarat bine in pielea noastra.

Dupa o sarcina in care am luat 13 kg si dupa o perioada de 11 luni in care am alaptat exclusiv la san, am ramas cu cateva vergeturi destul de vizibile pe ambii sani.  Din cauza lor mi-am facut destule griji deoarece imi creau disconfort. Mai ales cand mergeam la mare sau la piscina. Chiar daca nu se vedeau datorita sutienului,  eu stiam ca sunt acolo atunci cand ma uitam in oglinda si vedeam ” minunatiile”  enervante.

Am incercat destule creme pentru vergeturi, unele chiar scumpe pana cand am descoperit Bio Oil.  Desi eram indoielnica, produsul asta chiar a facut minuni pe pielea mea!!

bio-oil-oleo

Evident, fiind un produs cosmetic nu elimina in totalitate vergeturile, dar le estompeaza in asa fel incat abia le mai vezi.

Exista si modalitati de a scapa definitiv de vergeturi, dar sunt mai scumpe si pe langa asta daca nu esti atenta cu corpul tau risti sa iti apara altele noi.  Despre subiectul asta o sa vorbim in alta postare.

 

P.S: Postarea asta nu este o reclama banala la un produs cosmetic! Am scris aceste cuvinte deoarece chiar sunt super, extra multumita de acest produs.

Il puteti achizitiona de aici sau din farmacii.

Kisses 🙂