De ceva timp stau din ce in ce mai mult in Piatra Neamt.

Este un oras dragut, bine aranjat cu peisaje frumoase, curat, linistit, ajungi repede oriunde, numai bun sa iti cresti copilul si lista poate continua. Nu se intampla prea multe pe aici, dar asta nu ma impiedica sa evoluez frumos pe toate planurile inclusiv cu munca. Asta pentru ca fac des drumuri Bucuresti – Piatra Neamt, sau prin alte locuri pe unde mai trebuie sa ajung cu jobul.

Pe viitor imi planuiesc sa ma mut intr-un oras mai mare, asta pentru ca imi place agitatia 🙂 si consider ca pot evolua muuult mai bine in ceea ce vreau eu sa fac, dar deocamdata imi este bine si aici.

Sunt multe lucruri frumoase pe care le-as spune despre acest oras, dar deocamdata vreau sa iti vorbesc de 4 localuri unde am mancat foarte bine. Recunosc, nu am testat inca toate locurile unde se mananca de pe aici, dar marea majoritate le-am vizitat.

Nu, nu este o postare “reclama”, pur si simplu vreau sa iti prezint cateva locuri unde se mananca bine in cazul in care esti prin Piatra Neamt.

1. Noir, imi place mult salata cu fructe de mare sau cu pui, muschiul de vita cu piper verde, scoicile in sos alb si coastele de porc caramelizate 🙂

 

2. Momenti Ristorante, au un meniu destul de generos. Gasesti cam tot ce vrei din bucataria Italiana,  in general mananc o portie de scoici cu un sos bun sau o farfurie de paste cu fel de fel de sosuri.

3. Artist Lounge. Daca esti in plina zi si nu stii ce ai vrea sa mananci, cei de la Artist au in fiecare zi “meniul zilei” la un super pret si bucate gustoase, bine alese. Pe langa au niste deserturi de iti lasa gura apa.

4. Caffe Vero. Daca vrei sa mamanci o pizza buna, aici este locul ideal (tot pentru o pizza buna poti merge la “La Terrazza da Bruno”)

(pozele sunt preluate de pe facebook)

Cam astea sunt localurile unde imi place sa mananc cand vreau sa ma rasfat 🙂

Tu ce localuri imi recomanzi din Piatra Neamt?

Kisses!